BLIV MEDLEM AF BROVST BORGERFORENING

Et medlemsskab i Brovst Borgerforening koster kun 150,- pr. husstand pr. år og løber fra januar til og med december. Som medlem opnår du og din familie en række fordele ved arrangementer. Fx er alle børn i husstanden gratis ved fastelavnsfest. Desuden vil der blive afholdt arrangementer og udflugter KUN for medlemmer. Det kan fx være arrangementer som:

• Julemarked på Bratskov

• Fastelavn

• Byfest

• Udflugter

• Foredrag/temaaftener

Ligeledes vil du som medlem deltage i konkurrencer med fine gevinster i løbet af året. Derudover har du selv mulighed for at byde ind med forslag og gode ideer til kommende arrangementer. Men vigtigst af alt - som medlem er du med til at sikre, at der er liv og fællesskab i DIN by, nu og i fremtiden.

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM