FASTELAVNSFEST SØNDAG DEN 11/2

Sammen med Brovst Kirke inviterer Brovst Borgerforening traditionen tro til fastelavnsfest 2018. Tag hele familien med til en hyggelig dag, og oplev, hvem der bliver kattekonge og -dronning. Som medlem i Brovst borgerforening deltager alle børn i husstanden gratis.

TID OG STED

Søndag den 11/2 kl. 14:00 i Sport- og Kulturcenter Brovst

Deltag GRATIS, hvis du/I kommer inden gudstjenesten starter eller er medlem af Brovst Borgerforening. For ikke-medlemmer er prisen for tøndeslagning KUN 20,- pr. barn. Indmeldelse og betaling af kontingent på dagen giver gratis adgang.

13:30-14:00: Dørene åbner

14:00-14:30: Gudstjeneste ved Sognepræst Jesper Boel Nielsen

15:00-16:30: Tøndeslagning og præmieoverrækkelse og derefter fri leg i hallen. kl. 16:30 siger vi tak for i dag.

Der vil være mulighed for at købe fastelavnsboller, sodavand, vand, øl og kaffe i hallen hos borgerforeningen.

PRÆMIER

Der udloddes i alt 10 flotte præmier til kattekonger og -dronninger samt til de to bedst udklædte!