HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser ved køb af medlemskab i Brovst Borgerforening

Varighed

Så længe medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning af kontingentet pr. hustand pr. år fra det tilmeldte kort. Der betales hvert år i januar måned og gælder for det indeværende år. Du kan til enhver tid
opsige dit abonnement ved at kontakte Brovst Borgerforenings bestyrelse pr. e-mail, dog senest 30 dage før den næste trækning.

Kvittering

Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail.

Betalingskort udløb

Såfremt dit betalingskort udløber vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger.

Kortoplysninger

Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort. Disse oplysninger slettes når aftalen ophører.

Prisen

Alle priser er inklusiv 25% dansk moms med mindre andet er oplyst.

Levering

Når tilmelding er blevet bekræftet kan den købte services tages i brug og varen kan derfor regnes som leveret.

Refundering

Påbegyndt abonnement refunderes ikke.

Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til bestyrelsen for Brovst Borgerforening.

Ved spørgsmål til dit køb, kontakt bestyrelse for Brovst Borgerforening på e-mail info@brovstborgerforening.dk.