Jul på Bratskov

Så er jul på Bratskov vel gennemført. Lørdag havde borgerforeningen nisseløb hele dagen og kl 14 kaldte vi på julemanden. Så blev der danset om juletræet, og derefter var der slik poser til ALLE børnene... kl 15 trak julemanden 2 vindere af nisseløbet. Borgerforeningen har begge dage haft klippe/klistre værksted som var helt GRATIS for alle.. Toget fut kørte også begge dage ganske gratis, og man kunne købe popcorn til turen. Der var masser af boder med alt hvad hjertet begærede af juleting og julebag m.m. til skarpe priser. Og vejret var så pragtfuldt som man kunne ønske. Vi ses igen næste år, til 2 fantastiske dage med jul på Bratskov.