SPONSORNYT: KAI BERNTSEN - KNALDHÅRDE HVIDEVARER

Vores lokale hvidevarerspecialist Kai Berntsen ApS har netop valgt at tegne et Guldsponsorat på et år hos Brovst Borgerforening. De bidrager derfor i den grad også til at bygge det fundament, som gør, at vi i Brovst Borgerforening kan afholde diverse arrangementer i løbet af året, der kommer alle borgere i Brovst til gode.

​DANMARKS KNALDHÅRDE HVIDEVARER...

Det er sloganet hos Kai Berntsen og indehaver Kenneth Kristensen, der leverer kvalitetshvidevarer for enhver smag, lige fra køleskabe, frysere, ovne, vaskemaskiner til mindre køkkenredskaber som blendere, brødristere etc.

Derudover har butikken også et stort udvalg indenfor belysning og andre mindre elartikler. Og hvis man ikke har tid til at komme en tur forbi butikken på Østergade 27 og opleve den gode service, kan man nemt og hurtigt gå ind på webshoppen og købe det, man har brug for.

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS!

Vi vil i Brovst Borgerforening gerne sige mange tak til Kai Berntsen for deres sponsorat og store opbakning. Det sætter vi stor pris på. Hvis du endnu ikke har gjort det, så smut en tur forbi Kai Berntsens webshop og se de mange tilbud. Eller følg dem på Facebook.