BLIV SPONSOR I BROVST BORGERFORENING

Som sponsor i Brovst Borgerforening er du og din virksomhed i høj grad med til af bygge det fundament, som gør, at vi kan afholde arrangementer i løbet af året. Derudover får du som sponsor selvfølgelig en række fordele. Et sponsorat er gældende fra den dato, det tegnes og et år frem. For neden kan du læse mere om de tre sponsorpakker, som vi tilbyder og vælge netop den, der passer bedst til dig.

GULD-SPONSOR: 2.500,- PR. ÅR

Som Guld-sponsor i Brovst Borgerforening betaler du 2.500,- pr. år (som er fradragsberettiget), hvor flg. fordele er inkluderet i dit sponsorat:

• Logo-eksponering til Brovst Byfest

• Logo-eksponering på borgerforeningens hjemmeside, som linker ind til enten din egen hjemmeside eller Facebook-side

• Sponsor-omtale i borgerforeningens nyhedsmail. Nyhedsmailen udkommer tre gange om året og sendes til alle medlemmer og abonnenter

• Logo-eksponering i borgerforeningens nyhedsmail, som linker ind til enten din egen hjemmeside eller Facebook-side

• To fribilletter til teltfesten til Brovst Byfest

• 5 stk. gratis øl/vand billetter til Brovst Byfest

SØLV-SPONSOR: 1.000,- PR. ÅR

Som Sølv-sponsor i Brovst Borgerforening betaler du 1.000,- pr. år (som er fradragsberettiget), hvor flg. fordele er inkluderet i dit sponsorat:

• Én fribillet til teltfesten til Brovst Byfest

BRONZE-SPONSOR: 500,- PR. ÅR

Som Bronze-sponsor i Brovst Borgerforening betaler du 500,- pr. år (som er fradragsberettiget), hvor flg. fordele er inkluderet i dit sponsorat:

• Logo-eksponering til Brovst Byfest

Kunne din virksomhed tænke sig at være sponsor i Brovst Borgerforening, eller vil du høre mere herom, så kontakt os for en uforpligtende snak.