NYT BETALINGSSYSTEM I BROVST BORGERFORENING - KONKURRENCE

Vi har netop indført vores nye betalingssystem "Reepay", så nu har det aldrig været lettere at blive medlem af Brovst Borgerforening. Det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence i samarbejde med vores sponsor Brovst Bolighus.

Meld dig ind senest d.17-03-2019 og deltag i konkurrencen om to plakater fra dialægt - der udtrækkes to vindere af en plakat hver.

ALLE MEDLEMMER der har meldt sig ind i 2019 deltager automatisk i konkurrencen.

MELD DIG IND HER!

Vinderne udtrækkes d.18-03-2019 og kontaktes personligt via de oplyste kontaktinformationer.

Har du brug for hjælp til at melde dig ind? Så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe, når vi holder fastelavn den 3/3 i Sport & Kulturcenter Brovst.

Desuden vil Brovst Borgerforening stå klar den 1/3 foran Rema 1000 mellem kl. 16:00 og 18:00, hvor vi møder op og står klar til at fortælle dig om, hvad du får ud af et medlemskab i Brovst Borgerforening.