TELTFEST - LØRDAG DEN 16. JUNI 2018

I forbindelse med Brovst Byfest afholder Brovst Borgerforening traditionen tro teltfest.

LØRDAG DEN 16. JUNI FRA KL. 18:00 TIL 02:00 (TELTET ÅBNER KL. 17:00)

Menuen står på en lækker buffet med dessert fra Brovsts helt eget gastronomiske vidunder Fruen & Kokken.

MUSIK OG REVY

Musikken leveres af VoksenDiskoteket under ledelse af Henrik Kjeldgaard, som er kendt for at sætte den perfekte stemning til enhver fest.

Derudover genoptager vi i år en “gammel” og savnet tradition - nemlig BROVST REVYEN. Det bliver uden tvivl underholdende og god træning for lattermusklerne, leveret af byens lokale revyhold.

Deltag i Brovst Byfest og vær’ med til at skabe liv i VORES BY.

PRIS:

Køb din billet nu og spar penge

Early Bird-billet inden den 1. maj
koster KUN 200 kr. pr. stk.

Efter den 1. maj er prisen 250 kr. pr. stk.

Bestil 18 billetter og betal kun for 17 stk.

BILLETTERNE BESTILLES VED LINE HYLLESTED ‭
PÅ MOBIL 22 21 37 76‬.